Articles

NASCAR: Texas provisional start lineup – Kevin harvick på pole

Kevin Harvick er satt til å starte fra pole position i andre løp i runde 8 AV 2020 NASCAR Cup Series playoffs, Autotrader EchoPark Automotive 500 På Texas Motor Speedway.

Basert På startoppstillingen SOM NASCAR har brukt siden August, Er Stewart-Haas Racings Kevin Harvick satt til å starte det andre løpet i tre-løp runde 8 av 2020 Cup Series playoffs, Autotrader EchoPark Automotive 500 På Texas Motor Speedway, fra pole position bak rattet på sin # 4 Ford.Siste finish (50% vekt, med 25% basert på bil og 25% basert på fører), posisjon i eiers plassering (35% vekt) og raskeste runde rangering (15% vekt) bidro alle til At Harvick ble slated for å starte dette løpet, som han har vunnet hvert av de siste tre årene, fra topplasseringen.Harvicks pole position for dette 334-runde løp rundt fire-sving, 1,5 kilometer (2,414 kilometer) oval I Fort Worth, Texas er satt til å være hans femte i 11 bruksområder av denne formelen.Harvick er satt til å starte fra pole position i dette løpet som et resultat av det faktum at han kom på andreplass På Kansas Speedway, det faktum at #4 laget leder eier plasseringer og det faktum at hans raskeste runde På Kansas Speedway rangert fjerde beste blant alle førere.Team Penskes Joey Logano vant På Kansas Speedway for å låse opp en plass i Championship 4 og registrerte løpets raskeste runde ved å gjøre det, men på grunn av det faktum at han bare sitter på femte plass i eierens plasseringer, er han satt til å starte på andreplass sammen Med Harvick bak rattet på Sin # 22 Ford i motsetning til på pole position.

På grunn av en regel knyttet til startoppstillingen formel, åtte runde av 8 drivere er alle låst inn i topp åtte.Team Penske ‘S Brad Keselowski og Hendrick Motorsports’ Chase Elliott er satt til å starte på andre rad i tredje og fjerde plass bak hjulene på deres # 2 Ford og # 9 Chevrolet, henholdsvis.Hendrick Motorsports’ Alex Bowman og Joe Gibbs Racings Martin Truex Jr. er satt til å starte på tredje rad i femte og sjette plass bak hjulene til Deres # 88 Chevrolet og # 19 Toyota, henholdsvis.Joe Gibbs Racing ‘S Denny Hamlin og Chip Ganassi Racing’ S Kurt Busch er satt til å starte på fjerde rad i syvende og åttende plass bak hjulene på Deres #11 Toyota og # 1 Chevrolet, henholdsvis.Joe Gibbs Racings Kyle Busch er satt til å lede førerne som ikke lenger er kvalifisert for mesterskapet på niende plass bak rattet på Sin # 18 Toyota. Basert på formelen alene, ville han ha kvalifisert seg i sjette, men han kunne ikke starte høyere enn niende fordi han ikke lenger er i mesterskapet.her er den fulle foreløpige startlinjen for 2020 Autotrader EchoPark Automotive 500 På Texas Motor Speedway.1 – – Kevin Harvick