Articles

2020 NASCAR Cup Series Høst Bristol Race Page

Kevin harvick holder Av Kyle Busch for intens Bristol seier: I en kamp av to av stock car racing ‘ s titans, Byttet Kevin Harvick ledelsen med Kyle Busch og holdt av den forsvarende NASCAR Cup Series-mesteren over en intens rekke avsluttende runder for å vinne lørdagens Bass Pro Shops Nattløp på Bristol Motor Speedway. Harvick plukket opp sin niende seier for sesongen, hans andre Av Runden 16 I Sluttspillet og hans tredje På Bristol. Føreren av No. 4 Stewart-Haas Racing Ford ferdig .310 sekunder foran Busch, som forble frustrert i en winless sesong.(9-18-2020)

Maling Ordninger

#4-Kevin harvick vant Bass Pro Shops Nra Natt Rase NASCAR Cup Series løp På Bristol Motor Speedway. Seieren er hans 9. seier for året, 3. I Bristol, og 58. karriere seier.
#18-Busch ble nummer 2, etterfulgt av #20-Jones, #8-Reddick, #10-Almirola, #14-Bowyer, #9-Elliott, #17-Buescher, # 37-Preece og # 34 McDowell.Harvick ledet 226 av de 500 rundene, men måtte passere # 18-Busch for ledelsen med 31 runder igjen for å sikre seieren.
Pole sitter # 2-Keselowski ferdig 34. etter å ha mistet servostyring på bilen og måtte gå bak veggen for reparasjoner i lengre tid.Trinn 1 ble vunnet av # 9-Elliott. Trinn 2 ble vunnet av # 18-Busch.løpet var det siste i NASCAR Playoffs-Runden på 16.
Videre til Runde 12: #4-Harvick, # 22-Logano, # 11-Hamlin, # 9-Elliott, # 18-Busch, #3-Dillon, # 2-Keselowski, #88-Bowman, # 19-Truex, Jr., #10-Almirola, # 1-Busch, og #14-Bowyer.
Eliminert fra sluttspillet: #41-Custer, # 24-Byron, # 12-Blaney og # 21-DiBenedetto.
det var 14 bly endringer blant 8 drivere og 5 advarsler for 50 gule flagg runder.
den gjennomsnittlige hastigheten på løpet var: 95.911 mph.
Se rase detaljer på: Race Resultater, Drivere Poeng Plasseringer etter reset, Drivere Poeng Plasseringer før reset, Eiere Poeng Plasseringer etter reset, Eiere Poeng Plasseringer før reset, Kumulativ Rapport, Straff Rapport.

race raske fakta – bristol:
Kevin Harvick (p) vant 60. årlige bass pro Shops Nra night race, hans 58. seier i 711 Nascar cup series løp.dette er hans eneste sesongkarriere-beste niende seier og 24. topp-10-plassering i 2020.dette er hans tredje seier og 20. topp-10-plassering i 40 løp På Bristol Motor Speedway.Kyle Busch (p) (andre) postet sin 19. topp-10 finish i 31 løp På Bristol Motor Speedway. Det er hans 16. topp-10-finish i 2020.Erik Jones (tredje) postet sin fjerde topp-10-finish i åtte løp På Bristol Motor Speedway.Tyler Reddick (fjerde) var den høyeste avsluttende rookie.Dette Er Fords 39. seier i NASCAR Cup Series på Bristol Motor Speedway.

0
Bottom 4 eliminated after Charlotte (race 32)
4
See the Drivers Points Standings and Owners Points Standings.

-48

Cars to the rear: #15-Yeley (førerbytte), #11-Hamlin (mislykket førerløpsinspeksjon to ganger), # 18-Busch (mislykket førerløpsinspeksjon to ganger), # 20-Jones (mislykket førerløpsinspeksjon to ganger), #32-LaJoie (ikke godkjent justering), #43-Wallace (ikke godkjent justering)

Valg Av Pitstall: valgene av pitboder for Bass Pro Shops Nra Night Race NASCAR Cup Series race På Bristol Motor Speedway har blitt gjort. Valg ble gjort basert på startoppstillingen prosessen.
Pole sitter # 2-Keselowski valgte pit stall 1.
2. plass starter # 22-Logano tok 18. stall.
Se alle pit valg På Pit Stall diagrammet.(9-16-2020)

#2-Brad Keselowski vil starte fra polen for Bass Pro Shops Nra Natt Rase NASCAR Cup Series løp På Bristol Motor Speedway.#22-Logano vil starte andre, etterfulgt av #19-Truex, Jr., #4-Harvick, #3-Dillon, #9-Elliott, #11-Hamlin, #88-Bowman, # 18-Busch, og #10-Almirola.
OPPDATERING: Jj Yeley vil erstatte Brennan Poole i #15.besetningen ble satt av den nye kvalifiseringsprosedyren, basert på løpets slutt, poengposisjon og raskeste løp.
Se den komplette Bass Pro Shops NRA Natt Rase Start Lineup.(9-16-2020)

Mannskap Turnusplaner

Goodyear Dekk Notater

Oppføringslisten For Bass Pro Shops Nra Night Race NASCAR Cup Series race På Bristol Motor Speedway er lagt ut, 40 lag / drivere er oppført.
noen av driverne inn inkluderer: #7-Bilicki, #27-Yeley, #51-Davison, #53-Gase, # 77-Sorenson.
OPPDATERING: Gray Gaulding vil være i #27, Gase i #51 og Davison i #52.OPPDATERING 2: Jj Yeley erstatter Brennan Poole i #15.
Se hele oppføringslisten på Oppføringslisten (pdf).

Regler pakke: Lagene vil kjøre 750 hp pakke uten aero kanaler.

Fans: Bristol vil tillate 30.000 fans for Cupløpet og et mindre antall FOR XFINITY.