Articles

2020 NASCAR Cup Series Fall Bristol Race Page

Kevin Harvick pitää kiinni Kyle Buschista intensiivisen Bristol-voiton puolesta: stock Car Racingin titaanien kaksintaistelussa Kevin Harvick vaihtoi johtopaikan Kyle Buschin kanssa ja piti puolustavan NASCAR Cup-sarjan mestarin loitolla intensiivisen päätöskierroksen aikana voittaakseen lauantain Bass Pro Shops Night Race-kilpailun Bristol Motor Speedwaylla. Harvick nappasi kauden yhdeksännen voittonsa, toisen kierroksen 16 pudotuspeleissä ja kolmannen Bristolissa. Sijalla 4 olleen Stewart-Haas Racing Fordin kuljettaja ajoi maaliin .310 sekuntia voittamattomaan kauteen turhautuneen Buschin edellä.(9-18-2020)

Paint Schemes

#4-Kevin Harvick voitti Bass Pro Shops NRA Night Race NASCAR Cup-sarjan kilpailun Bristol Motor Speedwaylla. Voitto on hänen 9: s voitto vuoden, 3: s Bristol, ja 58: S uran voitto.
#18-Busch sijoittui 2: nneksi seuraavina #20-Jones, #8-Reddick, #10-Almirola, #14-Bowyer, #9-Elliott, #17-Buescher, #37-Preece ja #34 McDowell.
Harvick johti 500 kierroksesta 226, mutta joutui ohittamaan #18-Buschin johtoasemasta, kun 31 kierrosta oli jäljellä varmistaakseen voiton.
Pole sitter #2-Keselowski sijoittui 34: nneksi menetettyään auton Ohjaustehostimen ja jouduttuaan menemään muurin taakse pitkäksi aikaa korjattavaksi.
vaiheen 1 voitti # 9-Elliott. Vaiheen 2 voitti # 18-Busch.
kilpailu oli NASCARin pudotuspelien viimeinen 16.
etenee 12.kierrokselle: #4-Harvick, #22-Logano, #11-Hamlin, #9-Elliott, #18-Busch, #3-Dillon, #2-Keselowski, #88-Bowman, #19-Truex, Jr., #10-Almirola, #1-Busch ja #14-Bowyer.
karsiutui pudotuspeleistä: #41-Custer, #24-Byron, #12-Blaney ja #21-DiBenedetto.
8 ajajan joukossa oli 14 johtomuutosta ja 5 varoitusta 50 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 95,911 mph.
Katso kilpailun yksityiskohdat: kilpailun tulokset, kuljettajien pisteet sijoitukset nollauksen jälkeen, kuljettajien pisteet sijoitukset ennen nollausta, omistajien pisteet sijoitukset nollauksen jälkeen, omistajien pisteet sijoitukset ennen nollausta, kumulatiivinen raportti, Rangaistusraportti.

race fast facts – Bristol:
Kevin Harvick (p) voitti 60. vuosittainen Bass Pro Shops NRA night race, hänen 58. voitto 711 NASCAR Cup-sarjan kilpailuissa.
Tämä on hänen yhden kauden uransa paras yhdeksäs voitto ja 24: s top-10 sijoitus vuonna 2020.
Tämä on hänen kolmas voittonsa ja 20: s top-10-sijoitus 40 kilpailussa Bristol Motor Speedwaylla.
Kyle Busch (P) (toinen) sijoittui Bristol Motor Speedwayn 31 kilpailussa 19: nneksi top-10-kilpailussa. Se on hänen 16: s top-10-sijoituksensa vuonna 2020.
Erik Jones (kolmas) saavutti neljännen top-10-sijoituksensa kahdeksassa kilpailussa Bristol Motor Speedwaylla.
Tyler Reddick (neljäs) oli eniten maaleja tehnyt tulokas.
Tämä on Fordin 39: s voitto NASCAR Cup-sarjassa Bristol Motor Speedwaylla.

0
Bottom 4 eliminated after Charlotte (race 32)
4
See the Drivers Points Standings and Owners Points Standings.

-48

Cars to the rear: #15-Yeley (kuljettajavaihdos), #11-Hamlin (epäonnistui kahdesti ennen kisaa tehtävässä tarkastuksessa), #18-Busch (epäonnistui kahdesti kisaa edeltävässä tarkastuksessa), #20-Jones (epäonnistui kahdesti kisaa edeltävässä tarkastuksessa), #32-LaJoie (hyväksymättömät säädöt), #43-Wallace (hyväksymättömät säädöt)

Varikkokatsastusvalinnat: Bass Pro Shops NRA Night Race NASCAR Cup-sarjan kilpailussa Bristol Motor Speedwaylla on tehty varikkokatsastusvalinnat. Valinnat tehtiin avauskokoonpanoprosessin perusteella.
Seiväsvahti #2-Keselowski valitsi varikkopilttuun 1.
2. sija starter #22-Logano otti 18. pilttuun.
Katso kaikki varikkovalinnat Varikkokartalta.(9-16-2020)

#2-Brad Keselowski starttaa paalulta Bass Pro Shops NRA Night Race NASCAR Cup-sarjan osakilpailuun Bristol Motor Speedwaylla.
#22-Logano starttaa toisena, seuraavina #19-Truex, Jr., #4-Harvick, #3-Dillon, #9-Elliott, #11-Hamlin, #88-Bowman, #18-Busch ja #10-Almirola.
päivitys: J. J. Yeley korvaa Brennan Poolen #15: ssä.
kokoonpano määritettiin uudella karsintamenettelyllä, joka perustui kilpailun maaliin, pistesijaan ja kilpailun nopeimpaan kierrokseen.
Katso täydellinen Bass Pro Shops NRA Night Racen avauskokoonpano.(9-16-2020)

miehistön työvuorolistat

Goodyear Tire Notes

Bass Pro Shops NRA Night Race NASCAR Cup-sarjan osakilpailu Bristol Motor Speedwaylla on ilmoitettu, 40 tallia/kuljettajaa on listattu.
mukaan on merkitty muun muassa: #7-Bilicki, #27-Yeley, #51-Davison, #53-Gase, #77-Sorenson.
päivitys: Gray Gaulding on sijalla #27, Gase sijalla #51 ja Davison sijalla #52.
päivitys 2: J. J. Yeley korvaa Brennan Poolen #15: ssä.
Katso koko Lähtölista tulosluettelosta (pdf).

Sääntöpaketti: joukkueet ajavat 750 hv: n paketin ilman lentokonekanavia.

fanit: Bristol päästää Cup-kisaan 30 000 fania ja xfinitylle pienempi määrä.